dimecres, 22 d’abril del 2015

Toni Ginestà Ros

Toni Ginestà Ros, 44 anys, casat, amb dues filles, de professió mecànic.

El preocupa la falta de llocs de treball per a tots en general i, sobretot per als nostres joves que no poden desenvolupar i accedir a llocs de treball pels quals s'han format acadèmicament i professionalment. Creu fermament que amb dedicació, esforç, treball, il·lusió, implicació i sentit comú, es poden potenciar llocs de treball a través de les empreses locals i crear-ne de noves. Fomentar la implicació dels centres educatius i les empreses locals per fer part de la formació dels nostres joves en format de pràctiques remunerades.

Veu clar que cal potenciar el turisme de la zona aprofitant el nostre entorn privilegiat i revitalitzar el sector comercial mitjançant fires i esdeveniments culturals, gastronòmics o esportius.

2 comentaris:

  1. més fires? ja tenim una que és el goig de per aquí...
    més esdeveniments esportius? em sembla un éxit la cursa dels nassos, espero que si entreu no toqueu res d'aixó

    ResponElimina
  2. Hi ha moltes coses que estan bé, altres que estan malament i moltes altres que, senzillament, no i són.

    Es tracta de deixar o potenciar el que està bé, intentar arreglar o millorar el que està malament i mirar d'introduir coses positives que ara no tenim.


    Per cert la fira d'oliana d'ara no és ni l'ombra del que va ser no fa massa anys, i tot és millorable, sempre, ho faci qui ho faci.

    ResponElimina