dilluns, 20 d’abril del 2015

Jordi Canes Obiols


Jordi Canes i Obiols, 40 anys. Llicenciat en Economia. Treballa a Bassella des de fa més de cinc anys, en el sector serveis. Viu a Oliana i li fa guanyar un somriure el que veu per la finestra cada dia quan es lleva. L’apassiona escriure i conèixer pas a pas nous racons de món.




UNES PREGUNTES 

De tots els temes i problemàtiques importants d'Oliana quin és a parer teu el més rellevant? 

 

El futur dels nostres convilatans. Les possibilitats de guanyar-se la vida per a les noves generacions que van obrint-se pas. La majoria del jovent, alguns molt preparats, no es planteja seguir la seua vida al poble perquè no hi veu prou oportunitats. Hem de saber posar en comú les seves aptituds, els seus gustos i aprofitar el potencial que té Oliana per explotar els avantatges com l’entorn natural i generar sinèrgies al voltant d’aquest pol d’atracció.

De tots els punts forts d'un municipi com Oliana, quin és a parer teu el més rellevant i que s'hauria de potenciar?

 

 Des del meu punt de vista, Oliana té un entorn privilegiat, amb un patrimoni natural singular que té una alta potencialitat de desenvolupament. Enmig dels primers contraforts del Prepirineu i la vall que s’obre Segre avall, necessitem fer conèixer el nostre paratge amb la dinamització del sector turístic, diversificar les iniciatives locals que, amb un tracte pròxim, ampliïn la disponibilitat de productes i serveis autòctons de qualitat. Hem de possibilitar que les diferents entitats del poble s’identifiquin en aquest objectiu comú i es predisposin a treballar en xarxa.

Quina creus que pot ser la teva aportació personal i/o professional a la candidatura de FEM OLIANA?

 

Crec que, amb la meva ànsia vers la política, la meva aportació pot ser vàlida en diferents àmbits. No només per la meva formació acadèmica i la meva trajectòria professional, sinó també per la meva perseverança i gust de fer bé les coses. M’agrada escoltar i saber què inquieta a totes les olianeses i els olianesos, i poder fer un poble millor per viure i conviure. Compto amb tot un equip al costat per fer-ho possible.

2 comentaris:

  1. quina regidoria portaria vosté?

    ResponElimina
  2. No descarto, a priori, qualsevol tasca que se'm pugui presentar. Amb voluntat, tenacitat i perseverança, hem de sentir-nos capaços de fer el millor en benefici del nostre poble.

    ResponElimina